Your Cart

Jordania – Uusi uskova joutunut pakenemaan

Islamista kristinuskoon kääntynyt mies joutui ensin pakenemaan kotikaupungistaan ja lopulta maasta, kun joku ilmoitti hänen kääntymisestään viranomaisille.

Sen jälkeen, kun Ammer löysi Kristuksen, hänen perheensä hakkasi hänet ja väitti hänen olevan järjiltään. Lisäksi joku ilmiantoi hänet viranomaisille, jonka vuoksi hän joutui ongelmiin viranomaisten kanssa.

Islamia kritisoineen videon julkaistuaan sekä Ammerin perhe että viranomaiset uhkailivat häntä, ja hän joutui pakenemaan maasta. ”Elämäni muuttui ryhdyttyäni seuraamaan Jeesusta”, hän kertoi. ”Hän täytti sydämeni rakkaudella. Huomaan, että palvelen elävää Jumalaa, joka kuuntelee, rakastaa, eikä pelottele ihmisiä pois luotaan.”

Jordaniassa kristinuskoon kääntyvät muslimit kohtaavat vaikeuksia naapureiden, ystävien ja perheidensä tahoilta. Joissakin tapauksissa myös salainen poliisi ryhtyy toimiin, ja heimojohtajat nuhtelevat usein heitä, joita pidetään syyllisinä uskonnollisiin rikkomuksiin. Kristinuskoon kääntyneet saattavat menettää työpaikkansa, ja toisinaan heiltä otetaan lapset pois.

Jordanialaiset kristityt ovat jatkuvasti tietoisia siitä, että viranomaiset tarkkailevat heitä joko teknisin keinoin tai ilmiantajien avulla. Kun kristitty joutuu Jordaniassa vankilaan islamin hylkäämisestä, asiasta ei kerrota julkisesti.

Herra me kiitämme, että olet kutsunut Ammerin pimeydestä Valoon. Kiitos siitä muutoksesta, jonka olet hänessä tehnyt. Anna Valosi ja rakkautesi loistaa hänen kauttaan ja johdattaa vielä pelastumattomat Totuuteen, joka tekee heidätkin vapaiksi. Vahvista armossasi Henkesi kautta kaikkia Jordanian kristittyjä pysymään kiinni Sinussa, joka olet totinen viinipuu. Anna heidän tuottaa runsasta hedelmää Sinun Valtakuntaasi.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print