Your Cart

Jordania – Kristinuskoon kääntyneet siskokset joutuneet pakenemaan

Rukoile pakenemaan joutuneiden sisarten turvallisuuden puolesta. Kuva: Flickr/Dennis Jarvis

Kaksi kristinuskoon kääntynyttä sisarusta on joutunut pakenemaan kotikylästään sen jälkeen, kun heidän veljensä uhkasi tappaa heidät islamista luopumisen vuoksi.

Ennen kristinuskoon kääntymistään ”Nazli” tunsi, että Allah oli epäreilu ja syrji naisia. Kristityn sukulaisen selitettyä hänelle, kuinka oikeudenmukainen todellinen Jumala on kaikkia ihmisiä kohtaan, hän päätti kääntyä kristinuskoon. Veljen saatua tietää, että Nazlista oli tullut kristitty, hän hakkasi sisarensa ja uhkasi tapattaa hänet. Nazli ja hänen sisarensa, jonka Nazli oli johdattanut Kristuksen luo, joutuivat niin ollen pakenemaan kotikylästään. Tällä hetkellä he asuvat Marttyyrien Äänen ylläpitämässä turvatalossa, jossa heitä rohkaistaan ja jossa heille opetetaan lisää kristinuskosta.

Kristityt eivät ole juuri kohdanneet vaikeuksia Jordaniassa ja jopa hiljainen evankeliointi on ollut sallittua. Jotkut kristityt ovat kohdanneet ankaraakin vainoa perheidensä, työnantajiensa ja muiden ihmisten taholta. Islamististen liikkeiden pyyhkiessä yli Lähi-idän, myös Jordanian kristityt pelkäävät samanlaista kehitystä omassa maassaan.

– Marttyyrien Ääni, USA

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print