Your Cart

Jemen: Kirkkoihin hyökätty, Raamattuja ja laitteistoa varastettu

Aseistautuneet miehet hyökkäsivät kotiseurakunnan kokoontumiseen Jemenissä, uhkasivat paikalla olleita ja varastivat Raamatut.

Pastori Ebrahim johtaa epävirallista seurakuntaa Jemenissä.

Eräänä päivänä, kun seurakunta oli kokoontunut ylistämään ja rukoilemaan, tusina aseistettua miestä syöksyi kirkkoon ja tähtäsi aseillaan Ebrahimia ja seurakuntalaisia.

Miesten johtaja suuntasi aseensa Ebrahimin päätä kohti ja uhkasi tappaa tämän. Ebrahim rukoili ja rohkaisi seurakuntaansa: ”Olkaa rauhallisella mielellä, pian olemme Jeesuksen luona”, hän sanoi. Kun rauha täytti huoneen, yksi asemiehistä keskeytti hyökkäyksen. Lähtiessään miehet veivät kaiken seurakunnan laitteiston sekä Raamatut.

”Ebrahim on onnellinen siitä, että jossakin päin Jemeniä lojuu pinoittain Raamattuja, joita joku voi ottaa mukaansa ja oppia Jeesuksesta”, sanoi eräs etulinjan työntekijä.

Rukoilkaa, että Ebrahim ja hänen seurakuntansa pysyisivät lujina uskossa vihamielisten vastustajien ympäröiminä. Rukoilkaa, että varastetut Raamatut voisivat levittää evankeliumia niiden keskuuteen, jotka eivät vielä tunne Kristusta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print