Your Cart

Iranissa vangittu kristitty: ”Rukouksenne kannattelevat taakkaani”

 

Iranissa vangittu kristitty: ”Rukouksenne kannattelevat taakkaani”

Iranissa uskonsa ja kotiseurakuntaan kuulumisen tähden 10 vuoden vankeusrangaistusta kärsivä Naser Navard Gol-Tapeh (58), on kirjoittanut kirjeen, jossa hän kiittää puolestaan rukoilevia.

Teheranissa Evinin vankilassa olevalla Naserilla on ollut vakavia terveysongelmia, joten hänen perheensä on hänestä hyvin huolissaan.

Kirje on osoitettu ”kaikille rakkaille veljille ja sisarille, joille Jumalan rakkaus ja armo on suotu”.

Kirje alkaa 1. Tessalonikalaiskirjeen kohdalla 2:20: ”Sillä te olette meidän kunniamme ja meidän ilomme.”

Hän kirjoittaa: ”Tervehdin teitä seuraanne kaivaten Evinin vankilan korkeiden piikkilankamuurien takaa. Vaalin ja hellin muistojani sydän täynnä rakkautta ja kiitollisuutta.

Muistan kokoontumisemme – yksi mieli ja yksi sydän, sekä laulumme, joilla ylistimme Herraa.

Olen teidän kanssanne. Muurit ja etäisyys eivät pidättele minua, olette aina rukouksissani.

Kiitän Jumalaa tuesta, jota olette minulle osoittaneet, olette kantaneet taakkojani, antaneet minulle voimaa ja jatkuvasti rohkaisseet minua. Kuinka onnekas olenkaan, kun minulla on teidät rinnallani.

En todellakaan jaksaisi kulkea yksin: Herra kantaa minua teidän rakkautenne lämmöllä tämän tyrmän vaikeuksien läpi. Tärkein kuulemani sanoma on rakastaa toinen toisiamme. Olkoon Herran rakkaus ja huolenpito teidän kanssanne, ja pitäköön Hän teidät turvassa.”

Hän päättää kirjeensä Roomalaiskirjeen 8. luvun jakeeseen 35: ”Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?”

Lähde: Article 18

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print