Your Cart

Iran – Uskovalle vankeustuomio

Viime viikolla pyysimme rukoilemaan 65-vuotiaan Rokhsareh (Mahrokh) Ghanbarin puolesta, jonka oikeudenkäynti ”valtion vastaisesta propagandasta” syytettynä oli määrätty lauantaille 27. heinäkuuta.

Oikeudenkäynti pidettiin suunnitellusti. Rokhsarehin ystävät kertovat, että tuomari oli hyvin töykeä ja yritti nöyryyttää Rokhsarehia tämän oltua eri mieltä tuomarin kanssa. Maanantaina 29. heinäkuuta Rokhsarehille ilmoitettiin, että hänet on tuomittu vuodeksi vankeuteen. Hän voi valittaa tuomiosta.

Oikeudenkäynti oli seurausta hänen pidätyksestään hieman ennen viime joulua, jolloin kolme tiedusteluministeriön agenttia suoritti kotietsinnän hänen kotiinsa. Sen päätteeksi he veivät Rokhsarehin mukanaan tiedusteluministeriöön, jossa häntä kuulusteltiin kymmenen päivän ajan. Hänet päästettiin vapaaksi noin 2500 euron takuita vastaan.

Lähde: Middle East Concern

Herra, kiitos, että sinä autoit Rokhsarehia kestämään tuomarin nöyryytykset ihmisten edessä. Jeesus Kristus, julistit autuaiksi heidät, joita sinun nimesi tähden herjataan ja vainotaan ja joista puhutaan valheellisesti pahaa.

Vahvista Rokhsarehin ja kaikkien muidenkin syyttömästi tuomittujen uskoa sinuun. Anna heille sinun rauhasi, lohduta ja rohkaise heitä Pyhän Henkesi kautta. Auta heitä elämään todeksi sinun sanasi, jotta heidän pahantekijänsä näkisivät heissä sinun kirkkautesi ja sen, että sinä olet ainoa totinen Jumala.

Herra me kiitämme, että kuulet rukouksemme Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja vastaat rukouksiimme.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print