Your Cart

”Intian ihmeissä” – Marttyyrien Ääni -lehti 3/2020

 

”Intian ihmeissä” – Marttyyrien Ääni -lehti 3/2020

Intian Kashmirissa on levotonta, ja siksi sotilaita ja poliiseja näkyy kaikkialla.

Uusi Marttyyrien Ääni -lehti on parhaillaan matkalla tilaajille, ja jotkut ovat sen jo saaneetkin. Tässä numerossa lähdemme toiminnanjohtajamme Hannu Lahtisen matkassa Intian ihmeisiin. Tapaamme islamilaisen mullahin pojan, Danielin, sekä korkeakastiseen hinduperheeseen syntyneen Ranbirin.

Daniel kiinnostui profeetta Jeesuksesta jo nuorena. Hänet lähetettiin oppimaan islamia, jotta suvussa olisi tulevaisuudessakin mullah. Kyseltyään liikaa Jeesuksesta hän sai potkut koulusta. Daniel tutustui Raamattuun ja kristittyihin, ja tuli lopulta uskoon. Hän koki kutsumuksekseen evankelioida ihmisiä ympärillään, mutta tuloksia ei ole tullut helpolla. ”Olemme menettäneet monta evankelistaa kertoessamme hyvää sanomaa ihmisille, jotka eivät ole sitä koskaan kuulleet”, Daniel kertoo.

Ranbir tekee työtään Pohjois-Intian Kashmirissa. Islamilaisten lakien hallitsemassa Kashmirissa kristityt kokoontuvat pienissä ryhmissä kaikessa hiljaisuudessa. Mikäli he jäävät kiinni, heidät voidaan hakata tai vangita. Ranbir ei nähnyt elämällään merkitystä, ainoastaan viha muslimeja kohtaan ajoi häntä eteenpäin. Hän löysi kuitenkin elämälleen uuden suunnan sairastuttuaan, kun kristittyjen rukoukset paransivat hänet.

Lehdestä voit lukea lisää Danielin ja Ranbirin työstä. Jos sinulle ei vielä tule ilmaista Marttyyrien Ääni -lehteä, voit tilata sen kotiisi alla olevaa yhteydenottolomaketta käyttämällä, tai sähköpostitse: info@marttyyrienaani.fi tai puhelimitse: 040 5522 309. Muistathan ilmoittaa osoitteesi tilauksen yhteydessä!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print