Your Cart

Intialainen Sonja – muslimista kristityksi

Intialaiseen muslimiperheeseen syntynyt Sonja kuuli Jeesuksesta opiskellessaan yliopistossa, ja opiskelutoveri antoi hänelle Raamatun. Hän alkoi lukea sitä ja käydä seurakunnassa perheeltään salaa. Pian hän tuli uskoon. Hän rukoili Jumalalta, että saisi rohkeutta kertoa perheelleen uskostaan. Sen jälkeen hänen äitinsä sairastui vakavasti, eivätkä mitkään hoidot tepsineet. Lopulta äiti sanoi: “Etsin joka paikasta apua, mutta en rukoillut Jeesusta. Haluan nyt rukoilla Jeesuksen nimessä.” Äitinsä sanoista ilahtunut Sonja rukoili yhdessä hänen kanssaan ja äiti parani kokonaan. Sen jälkeen Sonja sai tilaisuuden julistaa evankeliumia koko perhekunnalleen.

Kylän muslimit puuttuivat pian asiaan. Sonjan veli teki sopimuksen, että Sonja menee naimisiin erään muslimimiehen kanssa. Hääkutsut lähetettiin ja häät oli tarkoitus pitää kuukauden päästä. Ennen häitä Sonja päätti paeta ja löysi turvapaikan. Samana päivänä, kuin häitä oli tarkoitus viettää, hänet kastettiin kristilliseen uskoon.

Sonja aloitti työn nuorten parissa omassa seurakunnassaan. Hänellä on vahva näky palvella Herraa. Jumala on johdattanut Sonjaa eteenpäin, hän löysi kristityn miehen ja he menivät naimisiin. Kukaan Sonjan sukulaisista ei tullut häihin, mutta Marttyyrien Ääni sai olla tukemassa Sonjaa hänen suurena päivänään.

Herra me kiitämme ja ylistämme Sinua niistä ihmeistä, mitä rakkaudessasi olet Sonjaa ja hänen perheettään kohtaan osoittanut. Anna Herra armossasi Sonjan perheen vastaanottaa Sinut Vapahtajaan ja liitä heidät jälleen yhteen. Vahvista Sonjan uskoa ja johdata häntä tässä palvelutyössä, jota Hän tekee Sinun kunniaksesi.

Koosteen rukousaiheista voit ladata tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print