Your Cart

Intia – Pastori pahoinpidelty, itse syytteeseen

Sahraminkeltainen on hindunationalistien tunnusväri Intiassa.

Pastori Jai Singh ei vieläkään pysty kunnolla seisomaan tai istumaan, kun äärihindut hakkasivat häntä vuoron perään aiemmin tässä kuussa. Hänen pahoinpitelijänsä ovat yhä vapaalla, mutta pastoria itseään vastaan on nostettu syytteet ”pakkokäännyttämisestä”.

Valtava ihmisjoukko piiritti hänen kotiseurakuntansa Bichparissa, Haryanan osavaltiossa. Sen jälkeen noin 30 henkilöä raahasi talosta ulos pastori Jain sekä talon omistajan, Nareshin, ja hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Pastori Jai kuljetettiin sen jälkeen hindutemppeliin, jossa pahoinpitely jatkui.

Useiden tuntien kuluttua äärihindut luovuttivat verisen pastori Jain poliiseille. Häntä vastaan nostettiin syytteet rahan tarjoamisesta kristinuskoon kääntymistä vastaan. Saman syytteen saivat myös Naresh ja muutamat muut kristityt. Pastori Jai on päivätyöläinen, joka vain vaivoin pystyy elättämään oman perheensä, saati tarjoamaan kenellekään rahaa kääntymistä vastaan. Pastori Jai oli pidätettynä kaksi päivää.

Seurakuntalaiset ovat tehneet rikosilmoituksen hyökkääjistä, mutta ketään ei ole pidätetty. Naresh on häädetty liiketiloistaan ja häntä boikotoidaan.

Lähde: Morning Star News

Rakas Jeesus, hoida ja paranna Pastori Jai armossasi ja rakkaudessasi. Kiitos, että Sinä annat näille kristityille sen, mitä he elääkseen tarvitsevat. Poista mahdollinen viha ja katkeruus ja täytä heidät rakkaudella vainoojiaan kohtaan, sillä ”he eivät tiedä mitä tekevät”.

Koosteen rukousaiheista voit ladata tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print