Your Cart

Intia – Nainen joutui jättämää kotinsa uskonsa vuoksi

Intian syrjäseudulla kristinuskoon kääntyneen elämä voi olla vaikeaa. Häntä voivat uhkailla niin äärihindut, naapurit kuin oma perhekin.

Kasturi on kristitty nainen Odishan osavaltiosta, Tumharan kylästä, joka sai osansa näistä uhkailuista käännyttyään kristinuskoon viime vuonna.

Kasturin aviomies alkoi kohdella häntä vihamielisesti samana päivänä, kun Kastur kävi kasteella. Mies sätti, herjasi ja kirosi häntä ja heitti hänet ulos kodista useiksi päiviksi kerrallaan. Tuolloin Kastur majoittui serkkunsa luo, mutta palasi aina muutaman päivän kuluttua kotiin hoitamaan lapsiaan.

Tammikuussa Kasturi osallistui jumalanpalvelukseen, kun hänen miehensä oli poissa kotoa. Mies oli kuitenkin sillä välin palannut kotiin, ja Kasturia odotti ankara pahoinpitely. Kasturin mies sanoi, ettei hän antaisi vaimonsa poistua kotoa lainkaan, jollei tämä kieltäisi uskoaan.

Kasturi ei kuitenkaan voinut kieltää uskoaan ja luopua sen antamasta rauhasta.

”Vaikka jätin kotini ja perheeni, minulla on silti rauha Jeesuksessa Kristuksessa”, Kasturi kertoo. ”Nyt voin käydä seurakunnassa joka sunnuntai pelkäämättä. Seuraan Jeesusta kuolemaani saakka.”

Kasturi rakentaa nyt elämäänsä uudessa kylässä, jossa hän saa harjoittaa uskoaan vapaasti. Hän yrittää myös löytää töitä ja asunnon, jonne hän voisi tuoda lapsensakin.

Lähde: International Christian Concern

Voit ladata rukousaiheet tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print