Your Cart

Esirukouspyyntö Kaukasukselta

Esirukouspyyntö Kaukasukselta

Yhteistyökumppanimme Kaukasukselta on lähettänyt esirukouspyynnön.

”Rukoilkaa Kaukasuksen asukkaiden puolesta, heidän terveytensä puolesta, sillä ihmiset ovat koronan tähden hyvin peloissaan”, hän kirjoittaa. ”Huomisesta alkaen kukaan ei saa kävellä kaduilla, ihmiset saavat käydä ostamassa vain ruokaa ja lääkkeitä, töissä ei käydä.”

Lisäksi hän kertoo, että viranomaiset eivät anna ihmisille taloudellista apua, joten monille ihmisille tämä tietää vaikeita aikoja. ”Rukoilen Jumalalta apua syyrialaisille pakolaisille ja opiskelijoille, joille annan raamatunopetusta.”

Mutta hyviäkin asioita tapahtuu: “Hyvä uutinen on se, että monet ovat nyt avoimia Jumalan Sanalle.”

Yksi sydämensä Kristukselle avannut on Saeda-niminen nainen, jolla on kaksi tytärtä. Hänen miehensä on kuollut. Saeda kääntyi islamista kristinuskoon, ja sen vuoksi hänen anoppinsa heitti Saedan tyttärineen ulos kodista, jossa hän asui miehensä kanssa. ”Rukoilethan hänen puolestaan”, yhteyshenkilömme pyytää.

Herra, me kiitämme Saedasta ja hänen uskostaan. Vahvista, rohkaise ja johdata häntä ja hänen tyttäriään. Kiitos, että tämä tilanne on johdattanut avoimuuteen Sinun Sanaasi kohtaan. Anna Sanasi lupausten ravita ja rohkaista sekä poistaa kaikki maalliset huolet ja pelot Kaukasuksen asukkaiden mielistä ja sydämistä.

Lataa kaikki aiheet pdf:nä tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print