Your Cart

Egypti – Toivoa siepatun naisen paluusta

Muutamia viikkoja sitten kerroimme Egyptissä tapahtuneesta kristityn naisen, Rania Ab el-Mesehin, sieppauksesta ja pakkokäännytyksestä.

Egyptin mediassa on alkanut kiertää uusia huhuja Ranian sieppaukseen liittyen. Poliisien kerrotaan pidättäneen kolme hänen sieppauksestaan syytettyä: koulun johtajan, matkapuhelinmyyjän sekä kolmannen henkilön. Ranian veli kiistää, että hän olisi jo palannut kotiin.

Rania on kristitty opettaja, jonka kaksi hunnutettua naista sieppasi 23. huhtikuuta Monufian kuvernoraatissa. Kolme päivää myöhemmin alkoi kiertää video, jossa hän kertoo kääntyneensä islamiin. Videosta sai kuitenkin vaikutelman, että Rania ei tehnyt sitä vapaasta tahdostaan. Hän on kolmen tyttären äiti ja hän on kertonut kristillisestä uskostaan avoimesti.

Kristittyjen naisten sieppauksia tapahtuu Egyptissä valitettavan usein. Heidät pakotetaan kääntymään islamiin ja menemään naimisiin muslimimiehen kanssa. Naisten saaminen takaisin kotiin on vaikeaa. Usein poliisit eivät tosissaan tutki sieppauksia tai saata sieppaajia vastuuseen, vaan väittävät naisen lähteneen omasta tahdostaan. Rukoillaan, että Rania pääsisi takaisin kotiin!

Lähde: International Christian Concern

Voit ladata rukousaiheet tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print