Your Cart

Early Rain -seurakunta Kiinassa: adoptiolapset otettu pois

Poliisit häiritsevät ja uhkailevat Early Rain -seurakunnan jäseniä edelleen, lähes vuosi ratsioiden jälkeen, joissa pidätettiin yli 100 seurakuntalaista.

Pei Wenjun ja Jing Jiananin perhettä kohtasi suuri suru, kun viranomaiset riistivät heiltä neljä laillisesti adoptoitua lastaan ja lähettivät heidät eri perheisiin.

Viime vuoden ratsian aikaan viranomaisten sanoivat, että Pein ja hänen vaimonsa saamat adoptiopaperit eivät olleet päteviä, sillä lapset olivat ”pahan uskonnon vankeja”.

Viime kuun lopulla perheen häirintä kiihtyi jälleen, kun joukko viranomaisia saapui heidän kotiinsa. Viranomaiset sanoivat, että heidän pitäisi muuttaa pian. Aina kun perhe kulkee kerrostalonsa aulan läpi, sinne asemoidut viranomaiset uhkaavat hakata heidät.

Pariskunnan tytär on traumatisoitunut tapahtumien johdosta ja hän itkee öisin.

Lähde: China Aid

Kiitos Herra, että Sinä näet jokaisen näistä riistetyistä lapsista. Hoida heitä ja perheen omaa lasta armossasi, anna heidän saada lapset takaisin ja löytää turvallinen koti. Auta, että ulkoisista olosuhteista huolimatta Kiinan kristityt saisivat yli ymmärryksen käyvän rauhan Sinussa.

Pdf-versio viikon rukousaiheista löytyy tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print