Your Cart

Bangladesh – Kasteella käyneet hakattu

Pienennetty kaivokuva
Kristinuskoon kääntyviltä kielletään usein kylän kaivon käyttö. Kuvan perhe elää Marttyyrien Äänen tukemassa turvatalossa.

Paikalliset hakkasivat kristityn pariskunnan sen jälkeen, kun heidät oli 2.2. kastettu Gobindagonjissa, Gaibadhan kaupunginosassa pohjoisessa Bangladeshissa.

Pariskunnan palattua kotiin kasteen jälkeen, paikalliset asukkaat hakkasivat heidät ja imaami läimäytti ”Samuelin” vaimoa kasvoille heidän kahden pienen lapsensa edessä. Lisäksi joukkio hajotti pariskunnan kodin edessä olleen aidan ja sanoi, että heidät ajettaisiin pois kylästä islamin hylkäämisen vuoksi.

”Paul”, kristillisen soluseurakunnan johtaja, joka oli kastanut Samuelin ja hänen vaimonsa, kuuli tapauksesta ja ilmoitti siitä poliisille. Poliisit saapuivat paikalle ja varoittivat paikallisia häiritsemästä kristittyjä, muistuttaen heitä, että Bangladeshissa jokaisella on oikeus harjoittaa uskoaan. Näin rohkea tuki viranomaisten taholta vähemmistökristittyjä kohtaan on hyvin harvinaista. Kylässä ei asu muita kristittyjä, joten perhe on hyvin haavoittuvassa asemassa.

Samana yönä joukkio kuitenkin meni Paulin kotiin ja hakkasi hänet. Talon ympärillä ollut aita revittiin alas ja heitettiin lampeen. Lisäksi Paul menetti työnsä.

– Bamabas Fund

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print