Your Cart

Asia Bibi: ”Olen antanut kaikille anteeksi”

Pakistanissa jumalanpilkasta kuolemaan tuomittu ja sittemmin vapautettu Asia Bibi vieraili viime viikolla Ranskassa hänestä kirjoitetun kirjan merkeissä.

Matkansa aikana hän puhui lukuisille tiedotusvälineille vankeusajastaan.

”En ole lainkaan vihainen, olen antanut sydämestäni anteeksi enkä tunne katkeruutta. Tunnen kärsivällisyyttä, sillä olen oppinut olemaan kärsivällinen, kun jouduin olemaan erossa lapsistani”, Asia kertoi.

Kymmenen vuotta kestäneen koettelemuksen jälkeen Asia pääsi viimein lähtemään Pakistanista toukokuussa 2019. Hänen tuomionsa oli kumottu lokakuussa 2018. Asia asuu nyt miehensä ja kahden tyttärensä kanssa Kanadassa, joka on myöntänyt heille oleskeluluvan vuodeksi. Ranskassa vierailunsa aikana hänelle tarjottiin mahdollisuutta muuttaa Ranskaan.

Vankeudessa Asiaa yllytettiin kieltämään uskonsa. ”He sanoivat: ’Vaihda uskontosi, niin pääset vapaaksi.’ Minä sanoin: ’En, aion kärsiä tuomioni uskoni voimalla’”, Asia kertoo.

”Kuulin mieheltäni, että koko maailma rukoilee puolestani, jopa paavi. Se ilahdutti minua. Sain kuulla, että koko maailma rukoili kärsimykseni päättymistä. Se sai minut tuntemaan, että heidän rukouksensa johtaisivat varmasti vapauteeni”, Asia muistelee.

Lähteet: BBC, The Guardian, Barnabas Fund

Kiitos Herra Sinun ihmeitä tekevästä voimastasi ja rakkaudestasi. Kiitämme vielä, että kuulit omiesi rukoukset ja autoit Asian vapauteen. Kiitos, että rakkautesi avulla myös Asia on voinut antaa anteeksi kaikille, jotka ovat häntä vahingoittaneet. Anna Herra myös meille sitä samaa voimaa ja rakkautta.

Pdf-koosteen saat ladattua tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print