Your Cart

Arabian niemimaa – Kaksi musliminaista löysi Kristuksen

Kristinusko on ollut olemassa Arabian niemimaalla satoja vuosia ennen islamia, kuten tämän kirkon rauniot todistavat.

Arabian niemimaalla kaksi muslimiperheen tytärtä on päättänyt seurata Kristusta. Tämä päätös voi Lähi-idässä maksaa heille avioliittomahdollisuuksien menetyksen ja perheen.

Nämä kaksi nuorta naista asuvat vanhempiensa luona. Vanhemmat tietävät heidän uudesta uskostaan eivätkä pidä siitä. He kuitenkin suvaitsevat heidän uskoaan, sillä tyttäret ovat heille rakkaita ja he haluavat tytärten asuvan jatkossakin kotona heidän luonaan.

Perheet eivät ole kertoneet kenellekään tytärten kääntymisestä kristinuskoon, sillä suku voisi yrittää tappaa heidät. Vanhemmat yrittävät käännyttää naisia takaisin islamiin jokaisen tilaisuuden tullen lukemalla heille Koraanin jakeita ja yrittämällä väitellä heidän kanssaan uskonnosta.

Naisten odotetaan menevän naimisiin, mutta he eivät suostu menemään naimisiin muslimimiesten kanssa. Kyseisessä maassa asuu hyvin vähän kristittyjä, joten naiset eivät usko koskaan menevänsä naimisiin. ”Heidän uskonsa on hyvin vaikuttavaa”, Yhdysvaltain Marttyyrien Äänen Lähi-idän aluekoordinaattori kertoo.

Marttyyrien Äänen työntekijöiden äskettäisellä matkalla kyseiseen maahan he huomasivat, että kristittyjä onkin enemmän kuin oli oletettu. Nyt nämä kaksi naista on johdatettu toisten kristittyjen yhteyteen ja seurakuntaan, jossa he voivat käydä. Tekemistään uhrauksista huolimatta nämä naiset sanovat, että heidän palkkionsa taivaassa on riittävän suuri syy seurata Jeesusta.

Herra, me kiitämme näistä uusista sisarista, jotka olet johdattanut pimeydestä valoon ja osaksi Kristuksen ruumista. Kiitos seurakuntayhteydestä, jonka he ovat löytäneet. Jos sinun tahtosi on, suo heidän löytää myös kristityt puolisot tästä uudesta seurakunnasta. Vahvista heitä hengelläsi, rohkaise heitä ja johdata tahtomaasi tietä pitkin. Anna heille viisauttasi, kun heitä haastetaan väittelyihin uskonasioista. Anna taivaallisen viisautesi sytyttää usko myös heidän perheenjäsentensä sydämissä. Kiitos Jeesus Kristus, että sinulla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print