Your Cart

Algeria – Uskon hintana perhe ja elanto

Algerialainen kristinuskoon kääntynyt 32-vuotias ”Ahmed Beghal” (ei hänen oikea nimensä), ei ole juuri nähnyt kahta pientä tytärtään sen jälkeen, kun hänen vaimonsa otti hänestä eron ja syytti häntä islamin halventamisesta kaksi vuotta sitten.

Ahmedilla olisi laillinen oikeus tavata 4 ja 6-vuotiaita tyttäriään, mutta vaimon perhe estää tapaamiset.

Ahmed kääntyi kristinuskoon vuonna 2013 ja kolme kuukautta myöhemmin vaimo teki saman päätöksen. Ongelmat alkoivat, kun heidät kastettiin kesällä 2015.

Ahmedin vanhemmat takavarikoivat hänen tuottoisan broileritilansa ja Ahmed joutui etsimään muita töitä. Ahmedin perhe levitti kuitenkin tietoa hänen kääntymisestään, joten ongelmat seurasivat häntä uhkailujen muodossa kaikkialle.

Kaksi vuotta myöhemmin vaimon perhe sai tietää kristinuskoon kääntymisestä ja kutsuivat tyttärensä kuultavaksi. Peloissaan vaimo kielsi olevansa kristitty. Perhe painosti vaimon ottamaan eron Ahmedista sen jälkeen, kun poliisit eivät suostuneet pidättämään tätä.

Lähde: Morning Star News

Kiitos siitä, että Ahmed on kaikesta huolimatta pysynyt vahvana uskossaan.

Pyydä, että Herra puhuisi Ahmedin vaimolle rohkaisten häntä, ja saattaisi perheen jälleen yhteen.

Kiitos Ahmedin kaltaisista uskovista Pohjois-Afrikan muslimimaissa, jotka etukäteen hinnan tietäen päättävät silti seurata Kristusta.

Viikon kaikki rukousaiheet pdf:nä tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print