Your Cart

Ääniraamattujen myyjät syytettyinä Kiinassa

Ääniraamatut ovat suuri apu niille kiinalaisille, jotka eivät osaa lukea.

Neljä kristittyä, jotka pidätettiin heinäkuun alussa ”laittomasta liiketoiminnasta” epäiltyinä ääniraamattujen myymisen vuoksi, ovat nyt joutumassa oikeuden eteen.

Guangdongin provinssissa asuvat Fu Xuanjuan, Deng Tianyong, Han Li ja Feng Qunhao ovat joutumassa oikeuteen keskiviikkona 9. joulukuuta.

Kristityille vaaditaan eri mittaisia tuomioita. ”Elämän puu” -nimisen yrityksen pääjohtajana toimivalle Fulle vaaditaan viiden vuoden tuomiota. Työnjohtajan asemassa olevalle Dengille vaaditaan kolmen vuoden vankeutta ja sakkoa. Teknikkona työskentelevälle Fengille vaaditaan samoin kolmen vuoden tuomiota ja sakkoa, ja kirjanpitäjälle, Hanille, 18 kuukautta vankeutta ja sakot.

Nelikko on tällä hetkellä pidätettynä.

Ääniraamattuja valmistava ja myyvä yritys perustettiin huhtikuussa 2011 Shenzhenissä, Guangdongin provinssissa. Vaikka yritys on laillisesti perustettu, Kiinan viranomaiset voivat halutessaan julistaa sen laittomaksi.

Viranomaisten toiveena on, että heidän tavoittelemansa ankara rangaistus Raamattujen myynnistä pelottaisi muita kristittyjä niin, että he eivät rohkenisi myydä Raamattuja muutoin kuin valtiojohtoisten kirkkojen kautta.

Rukoilethan tulevan oikeudenkäynnin puolesta!

Lähde: ChinaAid

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print