Your Cart

Pastori Yang Hua oikeuteen 26.12

 

Huoshi-seurakunnan pastori Yang Hua (Kuva: China Aid)

Vuoden vangittuna olleelle kiinalaisen Huoshi-seurakunnan pastori Yang Hualle on vihdoin määrätty oikeudenkäyntipäivä. China Aid raportoi, että oikeudenkäynti tapahtuu 26.12. Yang Hua, oikealta nimeltään Li Guozhi, pidätettiin 9 joulukuuta viime vuonna, kun hän yritti estää poliiseja takavarikoimasta yhtä seurakunnan kovalevyistä. Häntä vastaan nostettiin syytteet ”valtionsalaisuuksien paljastamisesta”. Yangia kidutettiin tunnustuksen saamiseksi.

”Kukaan täällä ei tunne sympatiaa sinua kohtaan. Tiedätkö miksi siat tämän rakennuksen takana sikalassa ovat niin lihavia? Voimme tehdä sinusta sikojen ruokaa, se on yksi tapa kuolla”, syyttäjän väitetään kertoneen pastorille.

Kun hänen asianajajansa kävi häntä tapaamassa syyskuussa, he huomasivat Yangin kärsivän useista terveydellisistä ongelmista, joihin hän ei ollut saanut hoitoa. Yang kirjoitti vaimolleen kirjeen marraskuussa, jossa hän kertoi, ettei hänen terveydentilastaan tarvitse huolehtia. Yang Hua rohkaisi vaimoaan uskomaan Jumalaan kohtaamistaan vaikeuksista huolimatta.

”Lepää Jumalan käsissä. Toiset turvaavat vaunuihin, toiset hevosiin, mutta me tunnustamme Herran, Jumalalle, nimeä (PS. 20:8). Valmistaudu tulevan varalle. Minä olen kanssasi. Herran sallimatta ei hiuskaan putoa päästämme.” rohkaisi Yang Hua kirjeessään.

Muistetaan rukouksin Yang Huan tulevaa oikeudenkäyntiä.

China Aid

The Christian Times 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print