Your Cart

VOM Siskot – Toivonsa menettäneet löytävät avun

Kun kapinallinen terroristijärjestö Isis alkoi vallata alaa Pohjois-Irakissa, kristityillä oli kolme vaihtoehtoa: kääntyä islamiin, paeta tai tulla surmatuksi. Lukuisia ihmisiä tapettiin ja naisia joutui Isisin sieppaamana seksiorjiksi. Pakolaisleirejä perustettiin kotiseudultaan paenneille ja tilanne oli kaoottinen. Isisin kukistuttua siepattuja naisia palasi toivonsa menettäneenä kotiseudulleen tai pakolaisleirille. Nämä naiset ovat saaneet apua terapiakeskuksen kautta, jota Marttyyrien Ääni tukee.

Heti sodan jälkeen muutama vuosi sitten pakolaisleirejä oli paljon ja ne olivat todella suuria. Viime vuosina ihmisiä on alkanut palata omille kotiseuduilleen, mutta kaikki eivät kuitenkaan ole voineet palata, joten leirejä on yhä.

Terapiatyössä hyödynnetään erityistä viiden kohdan ohjelmaa, joka tukee naisten selviytymistä kohtaamistaan traumaattisista kokemuksista. Ohjelman kautta pyritään ottamaan arki haltuun. Psykologinen tuki ja sielunhoito on äärimmäisen tärkeää näille naisille. Jumala voi auttaa vapauteen syvistäkin traumoista, mutta se vaatii työtä ja rukousta. Terapiakeskuksen työn tulokset ovat kuitenkin olleet rohkaisevia.

Kuuntele terapiakeskuksen vetäjän Ghadan haastattelu ideaboxissa olevasta linkistä, jossa hän kertoo työstä ja työn tuloksista. Katso myös TV-ohjelma aiheeseen liittyen TV7-
kanavalta. Ohjelma tulee 12.3. klo 21.15 ja sen voi katsoa myös myöhemmin ohjelma-arkistosta tämän linkin kautta: www.tv7.fi/arkki/marttyyrien-aani

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print