Your Cart

VOM Siskot – Romanialainen Ina haastaa auttamaan vainottuja

Romanialainen Ina syntyi kommunistisen hallinnon varjossa. Jumala alkoi tehdä työtään perheessä, kun Inan äiti sairastui. Naapuri pyysi hänet mukaan seurakuntaan ja pian sen jälkeen äiti parantui ja antoi elämänsä Jeesukselle. Hän kuului kommunistiseen puolueeseen, kuten koko perhe. Puolue kutsui välittömästi hänet kuulusteluun, kun kävi ilmi, että hän oli käynyt kasteella. Myös isää painostettiin, ja hän uhkasi avioerolla, mikäli vaimo ei luovu uskostaan.

Kun perheen lapset kävivät seurakunnassa, peruskoulun rehtori otti heidät puhutteluun ja nuoria yritettiin aivopestä kommunismin aatteella. Tilanne helpottui vuoden 1989 jälkeen, kun maan kommunistinen diktatuuri kukistui.

Yksi toisensa jälkeen yhdeksänhenkinen perhe antoi elämänsä Jeesukselle, Ina mukaan lukien. Jumala kohtasi hänet yliluonnollisella tavalla ja kutsui hänet tutustumaan eri tapoihin palvella Herraa. Ina halusi lähetystyöhön, mutta Jumalalla oli muita suunnitelmia Inan varalle. Nykyisin hän toimii lähetysopiston johtajana ja kouluttaa nuoria, jotka ovat saaneet Jumalalta kutsun lähteä islamilaiseen maailmaan lähetystyöhön.

Romanialainen oli myös Marttyyrien Äänen perustaja Richard Wurmbrand. Hänen hengellinen perintönsä on siirtynyt uudelle sukupolvelle ja vaikuttaa rikkaana Romanian seurakunnissa. Kuuntele Inan kaksiosainen haastattelu. Ensimmäisessä haastattelussa hän kertoo omasta elämästään ja etulinjan lähetyskoulusta: Radio Dei 14.11. klo 15. Toisessa haastattelussa Ina kertoo Wurmbrandin merkityksestä Romanialle: Radio Dei 28.11. klo 15.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print