Your Cart

Vietnam – Pastori hakattu pahasti keskellä päivää

Pastori Quang sairaalassa. Kuva: (C) Marttyyrien ÄäniSunnuntaina 18. tammikuuta noin kello 16.30 viisi miestä pahoinpiteli pastori Nguyen Hong Quangin ja hänen apulaispastorinsa vain 500 metrin päässä pastorin raamattukoulusta Ho Chi Minh Cityssä.

Hyökkäys tapahtui yllättäen ja varoittamatta. Tiileillä ja kivillä aseistautuneet viisi miestä hyökkäsivät pastorien kimppuun ja alkoivat hakata heitä päähän. Kun pastorit kaatuivat maahan, hyökkääjät jatkoivat heidän potkimistaan. Molemmat pastorit vietiin aluksi ensiapuun, mutta vakavammin loukkaantunut pastori Quang kuljetettiin toiseen sairaalaan saamaan lisähoitoa ja tarkkailtavaksi.

Paikalliset kumppanimme ovat kertoneet, että pastori Quangin nenä ja kylkiluita murtui ja hän sai hammas- ja leukavammoja. Tällä hetkellä hän kärsii pahoista kivuista ja hän on oksennellut sairaalassa ollessaan.

Mennoniittipastori Quangia vastaan on hyökätty lukuisia kertoja, mutta tällä kertaa fyysiset vammat ovat erityisen pahoja. Poliisit eivät ole pidättäneet hyökkäykseen syyllistyneitä. Rukoilkaa molempien pastorien tervehtymisen puolesta.

– Marttyyrien Ääni, Australia

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print