Santahaminasta saarnaajaksi Kampanjatarjous

Sekatyömies Miettinen

Loppukesän aurinko saa hien kypäränlipan varjostamalle otsalleni, jossa Saharan hiekasta tarttunut pöly kutiaa. Hiki kirvelee silmissäni, kun tuijotan edessä olevaan maastoon etsien lähintä maalia.
Menossa on kadettikurssi 59:n ”ryhmä hyökkäyksessä” -harjoitus kesällä 1973 Santahaminan Saharassa.
Santahaminan kadettikoulussa vietetyistä vuosista muodostui yksi murroskohta Aki Miettisen elämässä. Hän sai mielekkään työn Kainuun rajavartiostosta ja luuli jäävänsä siitä aikanaan eläkkeelle. Uskoontulo muutti kaiken.
Kirjassa katsotaan maailmaa ensin viialalaisen poikaviikarin näkökulmasta. Vuosien vieriessä mies astuu sisään Santahaminan portista, hyppää rajavartioston Saabiin, saarnaa evankeliumia kotimaassa sekä toimii kehitysyhteistyössä ja raamattukoulussa Ugandassa.
Jumalan sekatyömies on tehnyt myös uraauurtavaa kristillistä radio- ja televisiotyötä, ja hän vaikuttaa yhä Marttyyrien Ääni -yhdistyksessä. Kirjassa piirtyy kuva hymyilevään Jumalaan uskovasta miehestä, joka kokee Jumalan menevän välillä pilveen. On vain uskottava, että siellä hän on. Kirjaa varten on haastateltu hänen lisäkseen hänen sisartaan, lapsuudenystäviään, kadetti- kurssitovereitaan ja työtovereitaan.

Mikael Juntunen
Kovakantinen kirja, 320 sivua

Lisätiedot

Paino 0.55 kg
Mitat 21.7 × 14 × 2.7 cm

28,00  20,00 

Ale!