Shopping Cart

”Veljien surma toi Abdullahin Kristuksen luo” – Marttyyrien Matkassa, Radio Patmos

Marttyyrien Matkassa - Radio Patmos

Somalialaisen Al-Shabaabin terroristit surmasivat Abdullahin kristityiksi kääntyneet veljekset. Nämä järkyttävät teot johtivat Abdullahin miettimään omaa elämäänsä ja uskoaan. Kun hän lähti seuraamaan Jeesusta, päätyi hänkin terroristijärjestön tappolistalle. Abdullahia on haastatellut Hannu Lahtinen. Ohjelman kuunnella myös ohjelma-arkistostamme.

”Abu Tass Saada – Ismaelin toivon tähden” – Marttyyrien Ääni, TV7

Marttyyrien Ääni TV7

PLO:n entinen tarkka-ampuja Abu Tass Saada kohtasi Kristuksen ja sai uuden elämän. Tänään hän liikkuu Amerikassa, Euroopassa ja Lähi-idässä ja tavoittaa järjestönsä kautta suuren määrän muslimeja. Tässä ohjelmassa hän kertoo, mitä islamilaisessa maailmassa tapahtuu nyt.

”Älkää unohtako Ukrainaa!” – Marttyyrien Ääni, Radio Dei

Marttyyrien Ääni - Radio Dei

Suomessa kesän työskennelleet nuoret ukrainalaiset Anastasia, Margarita, Alisa ja Karina joutuivat näkemään keväällä alkaneen julman sodan tuhot kotimaassaan. He vetoavat suomalaisiin, ettemme unohtaisi Ukrainaa, vaan jatkaisimme rukouksiamme, jotta sota loppuisi. Ohjelman on toimittanut Sari Palomäki. Ohjelman voi myöhemmin kuunnella ohjelma-arkistostamme.

Kauhajoki

Kauhajoen helluntaiseurakunta Otontie 1, Kauhajoki

Kauhajoen helluntaiseurakunnassa Marttyyrien Äänen edustajana puhuu Mari Palomäki.

”Herätys etenee Etiopiassa” – Marttyyrien Matkassa, Radio Patmos

Marttyyrien Matkassa - Radio Patmos

Huolimatta viime vuosien levottomuuksista ja erityisesti Tigrayn alueella puhjenneista sotatoimista olemme saaneet rohkaisevia uutisia herätyksen etenemisestä Etiopiassa. Marttyyrien Ääni on tukenut etulinjan lähetystyötä maassa, ja se on kantanut suurta hedelmää. Tässä ohjelmassa saamme kuulla useita todistuksia uskoon tulleilta entisiltä muslimeilta. Ohjelman on toimittanut Sari Palomäki. Ohjelma löytyy myöhemmin ohjelma-arkistostamme.

Kalajoki

Kalajoen kirkko Etelänkyläntie 1, Kalajoki

Kalajoen seurakunnassa pidettävässä tilaisuudessa Marttyyrien Ääntä edustaa Hannu Lahtinen.

Kalajoki

Viihdekeskus Merisärkkä Pakkainpolku 20, Kalajoki

Viihdekeskus Merisärkässä pidettävässä tilaisuudessa puhuu Hannu Lahtinen. Tilaisuuden järjestää Kalajoen vapaaseurakunta.

”Toteutuuko uskonnonvapaus Pyhässä Maassa?” – Marttyyrien Ääni, Radio Dei

Marttyyrien Ääni - Radio Dei

Mitä tapahtuu, jos Israelissa asuva ortodoksijuutalainen löytää Jeesuksen Kristuksen Messiaakseen? Voiko maassa avoimesti kertoa evankeliumia? Toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen vieraili Pyhässä Maassa ja tapasi mm. Etiopiasta alijan tehneen messiaanisen juutalaisen sekä Jerusalemin Raamattuseuran johtajan, jotka kertovat maansa tilanteesta. Toimittajana on Sari Palomäki. Ohjelma on myöhemmin kuunneltavissa ohjelma-arkistossamme: marttyyrienaani.fi/radio-ohjelmat