Shopping Cart

Vartti Vainotuille -liverukoushetki (VOM Siskot)

Vartti vainotuille - Facebook ja Youtube

VOM Siskot Vartti Vainotuille -rukoushetkessä rukoilemme vainottujen, kaltoin kohdeltujen ja särkyneiden naisten puolesta. Tule mukaan rukoilemaan!

”Mosambikin kyyneleet” – Marttyyrien Matkassa, Radio Patmos

Marttyyrien Matkassa - Radio Patmos

Marttyyrien Ääni on aloittanut toimintansa Mosambikissa, jossa tapahtuu rajuja islamilaisia terroritekoja. Konflikti on osa suurempaa Afrikan islamisaatiota, jossa paikalliset terrorijärjestöt saavat Afrikkaan saapuneelta ISISiltä uutta virtaa. Mitä kristityille käy islamistien kiihdyttäessä iskujaan? Aiheesta keskustelemassa Hannu Lahtinen ja Ilpo Jokimäki. Ohjelma löytyy myöhemmin ohjelma-arkistostamme.

Joensuu

Joensuun vapaaseurakunta Leinikkitie 1, Joensuu

Tilaisuudessa Marttyyrien Ääntä edustaa Mari Palomäki.

Mikkeli

Mikkelin helluntaiseurakunta Porrassalmenkatu 57, Mikkeli

Marttyyrien Ääntä tilaisuudessa edustaa Mari Palomäki.

PERUTTU! Pietarsaari – ”Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuva

Pietarsaaren Saalem Jaakonkatu 25, Pietarsaari

Tämä tilaisuus on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme! Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin. Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa […]

Suolahti – Naisten aamiainen

Suolahden helluntaiseurakunta Niemelänkatu 5, Suolahti

Suolahden helluntaiseurakunnassa pidettävällä Naisten aamiaisella on mukana myös Sari Palomäki. Hän esittelee etänä Zoomin kautta Marttyyrien Äänen työtä.

”Afgaanikristityille apua” – Marttyyrien Ääni, Radio Dei

Marttyyrien Ääni - Radio Dei

Marttyyrien Äänen yhteistyökumppani Pakistanissa tekee ruohonjuuritason työtä vainottuja kristittyjä auttaakseen. Kun Yhdysvallat liittolaisineen poistuivat Afganistanista, ääri-islamilainen Taleban-liike valtasi koko maan. Afgaanipakolaiset olivat jo aiemmin lähteneet vyörymään maasta pois ja vauhti kiihtyi edelleen. Marttyyrien Ääni lähetti apua Pakistaniin paenneille kristityille pakolaisille. Tässä ohjelmassa kuulemme afgaanipakolaisten tilanteesta ja miten apumme on vaikuttanut. Ohjelma on myöhemmin kuunneltavissa ohjelma-arkistossamme.

Laihia

Laihian helluntaiseurakunta Vallintie 1, Laihia

Marttyyrien Äänen edustajana tilaisuudessa puhuu Mari Palomäki.

Riihimäki – “Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuvailta

Riihimäen helluntaiseurakunta Koivistonkatu 5, Riihimäen

Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin. Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa Wurmbrandit asuivat ja työskentelivät. Eräänä kuvauspaikkana oli […]

Härmä

Härmän helluntaiseurakunta Neulomotie 2, Härmä

Terveiset Marttyyrien Äänen työkentältä tuo Mari Palomäki.