“Vartti Vainotuille” – rukoushetki VOM Siskot

Vartti vainotuille - Facebook

Lokakuun VOM Siskot aiheena on kiinalainen Ester, joka oli uskonsa tähden vangittuna. Vartti Vainotuille -rukoushetkessä muistamme heitä, jotka ovat vankiloissa ja kärsivät, koska uskovat Jeesukseen Kristukseen.

“Murheen murtamat somalit löysivät toivon” – Marttyyrien Matkassa, Radio Patmos

Marttyyrien Matkassa - Radio Patmos

Somalialaiset Ulit ja Khalif joutuivat molemmat pakenemaan kotimaastaan. Kodittomina ja hylättyinä he etsivät monelta taholta merkitystä elämälleen. Lopulta löytyi toivo ja tulevaisuus Jeesuksen Kristuksen kautta. Muslimitaustaisena somalina he kuitenkin ovat molemmat alttiina vainolle. Ohjelman ovat toimittaneet Sari Palomäki ja Mikke Tiainen. Ohjelma on uusinta ja esitetty ensimmäisen kerran 13.10.2020. Ohjelma löytyy myös ohjelma-arkistostamme.

“Mosambikin kyyneleet” – Marttyyrien Ääni, TV7

Marttyyrien Ääni TV7

Marttyyrien Ääni on aloittanut toimintansa Mosambikissa, jossa tapahtuu rajuja islamilaisia terroritekoja. Konflikti on osa suurempaa Afrikan islamisaatiota, jossa paikalliset terrorijärjestöt saavat Afrikkaan saapuneelta ISISiltä uutta virtaa. Mitä kristityille käy islamistien kiihdyttäessä iskujaan? Ilpo Jokimäki haastattelee toiminnanjohtaja Hannu Lahtista. Ohjelma löytyy myöhemmin Arkista, TV7-kanavan ohjelma-arkistosta.

“Uskonsa tähden vainotut pakistanilaiset hädässä” – Marttyyrien Ääni, Radio Dei

Marttyyrien Ääni - Radio Dei

Marttyyrien Ääni auttaa pakistanilaisia kristittyjä, joita on vainottu uskonsa tähden. Shazian mies surmattiin, ja perheelle on lähetetty apua. Pastori Nadeemin perhekunnan jouduttua vaikeuksiin, heidän oli vaihdettava paikkakuntaa ja paettava maan alle. Ohjelman on toimittanut Sari Palomäki ja Ilpo Jokimäki. Ohjelman voi myöhemmin kuunnella ohjelma-arkistostamme: marttyyrienaani.fi/radio-ohjelmat

Varkaus

Varkauden helluntaiseurakunta Osmajoentie 8, Varkaus

Tilaisuudessa Marttyyrien Ääntä edustaa Mari Palomäki.

Kuopio

Kuopion helluntaiseurakunta Vuorikatu 29, Kuopio

Tilaisuudessa Marttyyrien Ääntä edustaa Mari Palomäki.

Jalasjärvi

Jalasjärven vapaaseurakunta Keskustie 21, Jalasjärvi

Tilaisuudessa Marttyyrien Ääntä edustaa Markus Sainio.

Iisalmi

Iisalmen helluntaiseurakunta Karjalankatu 22, Iisalmi

"Vainottujen matkassa" -tilaisuudessa Marttyyrien Ääntä edustaa Mari Palomäki.

“Hizbollahin perustajasta Jeesuksen lähettilääksi” – Marttyyrien Matkassa, Radio Patmos

Marttyyrien Matkassa - Radio Patmos

On valtava muutos, kun henkilö, jolle on aiemmin opetettu, että Jeesuksen Kristuksen kutsuminen Jumalan Pojaksi on kauhistus, ja nyt sama henkilö opettaa maailmalle, että Jeesus Kristus on todellinen Jumala, joka tuli itse lihaksi 2000 vuotta sitten. Näin tapahtui iranilaissyntyiselle Daniel Shayestehille. Tässä ohjelmassa kuulemme hänen todistuksensa. Ohjelman ovat toimittaneet Ilpo Jokimäki ja Sari Palomäki. Ohjelman […]