Mikkeli

Mikkelin helluntaiseurakunta Porrassalmenkatu 57, Mikkeli

Marttyyrien Ääntä tilaisuudessa edustaa Mari Palomäki.

PERUTTU! Pietarsaari – “Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuva

Pietarsaaren Saalem Jaakonkatu 25, Pietarsaari

Tämä tilaisuus on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme! Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin. Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa […]

Suolahti – Naisten aamiainen

Suolahden helluntaiseurakunta Niemelänkatu 5, Suolahti

Suolahden helluntaiseurakunnassa pidettävällä Naisten aamiaisella on mukana myös Sari Palomäki. Hän esittelee etänä Zoomin kautta Marttyyrien Äänen työtä.

“Afgaanikristityille apua” – Marttyyrien Ääni, Radio Dei

Marttyyrien Ääni - Radio Dei

Marttyyrien Äänen yhteistyökumppani Pakistanissa tekee ruohonjuuritason työtä vainottuja kristittyjä auttaakseen. Kun Yhdysvallat liittolaisineen poistuivat Afganistanista, ääri-islamilainen Taleban-liike valtasi koko maan. Afgaanipakolaiset olivat jo aiemmin lähteneet vyörymään maasta pois ja vauhti kiihtyi edelleen. Marttyyrien Ääni lähetti apua Pakistaniin paenneille kristityille pakolaisille. Tässä ohjelmassa kuulemme afgaanipakolaisten tilanteesta ja miten apumme on vaikuttanut. Ohjelma on myöhemmin kuunneltavissa ohjelma-arkistossamme.

Laihia

Laihian helluntaiseurakunta Vallintie 1, Laihia

Marttyyrien Äänen edustajana tilaisuudessa puhuu Mari Palomäki.

Riihimäki – “Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuvailta

Riihimäen helluntaiseurakunta Koivistonkatu 5, Riihimäen

Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin. Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa Wurmbrandit asuivat ja työskentelivät. Eräänä kuvauspaikkana oli […]

Härmä

Härmän helluntaiseurakunta Neulomotie 2, Härmä

Terveiset Marttyyrien Äänen työkentältä tuo Mari Palomäki.

Kouvola

Kouvolan vapaaseurakunta Ahdinkatu 25, Kouvola

Kouvola vapaaseurakunnassa pidettävässä Vainotun seurakunnan tilaisuudessa Marttyyrien Äänen edustajina ovat Hannu Lahtinen ja Ilpo Jokimäki.

“Valmistettu vainottujen rinnalle” – Marttyyrien Ääni, TV7

Marttyyrien Ääni TV7

Vuodet Lähi-idässä antoivat Mari Palomäelle pohjaa seuraavaan askeleeseen: Työhön vainottujen kristittyjen parissa. Miten vilkas kauhajokelainen tyttö päätyi Lähi-itään? Mikä kutsu toi hänet auttamaan uskonsa tähden vainottuja kristittyjä? Marttyyrien Äänen uusi työntekijä Mari Palomäki keskustelee Ilpo Jokimäen kanssa tehtävistään ja Jumalan johdatuksesta ohjelmassa “Valmistettu vainottujen rinnalle”. Ohjelma on uusinta, esitetty ensimmäisen kerran 10.9.2021.