Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU! Härmä – “Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuva

huhtikuu 9 @ 18:00

Tilaisuus on peruttu pandemiatilanteen vuoksi.

Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin.

Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa Wurmbrandit asuivat ja työskentelivät. Eräänä kuvauspaikkana oli sama vankila, jossa pastori Wurmbrand kärsi kidutuksista ja jossa hän joutui elämään eristettynä muusta maailmasta.

Vapauduttuaan Richard Wurmbrand perusti Marttyyrien Ääni -järjestön, joka alkoi auttaa vainottuja kristittyjä eri puolilla maailmaa. Järjestöjä perustettiin sen jälkeen useisiin maihin. Suomeen Marttyyrien Ääni perustettiin vuonna 1973. Wurmbrandin aloittama työ jatkuu yhä.

Elokuvan ikäraja on K-16. Marttyyrien Äänen edustajana tilaisuudessa on Petri Nuotio.

Tilaisuuden järjestävät yhdessä Härmän helluntaiseurakunta, vapaaseurakunta ja ev. lut. kappeliseurakunta. Elokuva näytetään Power Parkin Magnum-teatterissa.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 9
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Marttyyrien Ääni ry

Tapahtumapaikka

PowerPark, Magnum-teatteri
Puistotie 3
Härmä, 62300
+ Google Map