Shopping Cart

Srilankalainen Eraj De Mel vierailulle huhtikuussa

Eraj De Mel
Pastori Eraj De Mel

Marttyyrien Ääni saa huhtikuussa vieraakseen protestanttipastori Eraj De Melin Sri Lankasta. Hän tulee kertomaan sri lankan kristittyjen tilanteesta. Tilaisuudet tulkkaa Juhani Huotari.

Eraj De Mel johtaa Assemblies of God –seurakuntaa lähellä pääkaupunkia Colomboa. Hän toimii yhteistyössä usean protestanttisen seurakunnan ja Sri Lankan Evankelisen Allianssin kanssa. Pastori De Melin julistus on selkeää, ajankohtaista ja faktatietoihin perustuvaa. Hän lähestyy kuulijoita Raamatun tekstillä, soveltaen sitä tämän päivän hetkeen.

Buddhalaisenemmistöinen Sri Lanka toipuu yhä pitkästä sisällissodasta. Nykyisin uskovat kokevat vainoa lähinnä ääri-buddhalaisten taholta, buddhalaismunkeilla on paljon valtaa. Rukoushuoneita on tuhottu, pastoreita ja seurakuntalaisia pahoinpidelty ja jopa surmattu. Tammikuussa käynnistettiin prosessi perustuslain uudistamiseksi. Siinä esitetään mm. keinoja parantaa mahdollisuuksia rangaista buddhalaismunkkeja, jotka rikkovat lakia. Kristittyjen kannalta muutos olisi tervetullut, mutta ääri-buddhalaiset uhkaavat väkivallalla, jos esitys viedään läpi.

Tule mukaan tilaisuuksiin kuulemaan lisää!

Pastori Kasun johtaa tämänkaltaista syrjäseudun seurakuntaa Sri Lankan maaseudulla. USA 6-2014
Rukoushuone Sri Lankan maaseudulla. Kuva: Marttyyrien Ääni

Alla kokouspäivämäärät ja paikkakunnat, tarkemmat tiedot löytyvät Tapahtumat-sivultamme.

24.4.                  Tammisaari
24.4.                  Hanko
25.4.                  Riihimäki
26.4.                  Forssa
27.4.                  Helsinki
28.4.                  Lahti
29.4.                  Tampere

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print