Your Cart

Pakolaisia tullut uskoon ja kastettu Saksassa

Kuva: Mohabat News

Hampurissa yli 80 iranilaista ja afganistanilaista muslimitaustaista pakolaista on kääntynyt kristinuskoon ja heidät on kastettu. Kastetilaisuus järjestettiin hampurilaisessa puistossa.

Albert Babajan, joka suoritti kasteen, kertoo uskoon tulleiden olleen pettyneitä islamiin ja etsineen jotain muuta. ”Monilla heistä syy uskonnon vaihtamiseen on sama: he ovat pettyneitä islamiin.”

Shima, kristinuskoon kääntynyt nainen, kertoo oman tarinansa: ”Olen etsinyt iloa ja rauhaa koko elämäni, mutta en löytänyt sitä islamista”, hän sanoo. ”Kristittynä oleminen merkitsee minulle onnea.”

Toinen uskoon tullut, Somaz-niminen mies, kertoo: ”Islamissa elämme jatkuvasti pelossa. Pelkäämme Jumalaa, pelkäämme syntiä ja rangaistusta, mutta Kristus on rakkauden Jumala.”

Monet pakolaiset ovat kääntyneet kristinuskoon Saksaan tultuaan. Babajan sanoo olevansa tietoinen siitä, että osa pakolaisista kääntyy kristinuskoon, koska kristinuskoon kääntyneitä ei palauteta maihin, joissa kääntymyksestä seuraa kuolemantuomio.

Selvittääkseen ketkä ovat todella kokeneet uskoontulon, Babajan kysyy heiltä, kuinka Kristus on muuttanut heidän elämänsä. ”Koska kristinusko muuttaa ajattelutapaa ja maailmankatsomusta. Jos joku sanoo minulle voivansa nukkua taas yönsä hyvin tai että voi antaa anteeksi entiselle vihamiehelleen, tiedän silloin, että hän on sydämessään kristitty.”

”Noin 20-30 prosenttia haluaa kuulla evankeliumin. Niille, ketkä haluavat vain viisumin, osoitan ovea. Se on hyvin yksinkertaista, en kasta heitä jotka eivät usko”, hän kertoo.

Mohabat News

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print