Your Cart

Pakistanilaisen Ester-tytön kiitokset Thaimaasta

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-mh8l7v’ admin_preview_bg=”]
Lokakuussa VOM Sisaret -aiheena oli Thaimaassa asuva pakistanilainen 3-vuotias Ester. Hän odottaa pääsyä sydänleikkaukseen, jonka Marttyyrien Ääni on luvannut maksaa.

Ester on kuitenkin ollut jatkuvasti liian heikko leikkaukseen ja häntä on pyritty vahvistamaan erityisellä maitojuomalla. Lääkärin oli määrä jälleen marraskuussa arvioida, voitaisiinko Ester leikata. Tätä silmällä pitäen pyysimme suomalaisia uskovia lähettämään Esterille ja hänen perheelleen kauttamme rohkaisevia kortteja.

Kortteja saapuikin huomattava määrä, ja ne ovat nyt päässeet perille Thaimaahan ja Esterin käsiin. Oheiselta videolta kuulet Esterin kiitokset, kun hän tutkii saamiaan kortteja.

Lääkäri tutki jälleen Esterin, mutta valitettavasti hän on edelleenkin liian heikko leikkaukseen. Siitä huolimatta, kiitos kaikille hänelle kortteja lähettäneille ja perheen puolesta rukoilleille!

Esterin isä on pidätyskeskuksessa ja äiti yrittää tulla yksin toimeen kolmen lapsensa kanssa, joista Ester on nuorin.

Pyydämme edelleen rukoilemaan, että Ester vahvistuisi tai että Jumala koskettaisi häntä niin, että leikkausta ei tarvita.
Rukoile koko perheen puolesta, että Herra vapauttaisi vankeudessa olevan isän ja auttaisi toimeentulon kanssa kamppailevaa äitiä.

Viikon kaikki rukousaiheet löydät tästä.
[/av_textblock]

[av_video src=’https://youtu.be/QxhvbgolRrc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-jpb6bfll’]

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print