Your Cart

Nigeria – Esirukouspyyntö Dogo Nahawasta

Dogo Nahawan koululaisia.

Tukemamme koulu Dogo Nahawan kylässä sijaitsee vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Kwatasista, jossa fulanit surmasivat 22 kristittyä sunnuntaina 26. tammikuuta.

Tiedusteluraporttien mukaan fulaneilla oli suunnitelma hyökätä myös Dogo Nahawaan. Yhteyshenkilömme oli käymässä Dogo Nahawassa maanantaina 3. helmikuuta ja hän tapasi joitakin sinne lähetettyjä sotilaita. Hän kuitenkin huomauttaa, että aiemmin sotilaat eivät ole kyenneet estämään iskuja, mutta he rukoilevat, että nyt olisi toisin.

Kumppanillemme kerrottiin, että Dogo Nahawan liepeillä oli nähty useita fulaneja, jotka näyttivät olevan tiedusteluretkellä. Heidät kuitenkin huomattiin ja ajettiin pois.

Yhteyshenkilömme pyytää rukoilemaan Dogo Nahawan kylän turvallisuuden puolesta. Maaliskuun 7. päivä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta Dogo Nahawan verilöylystä, jolloin fulanit surmasivat yli 500 kyläläistä. Tämän hyökkäyksen jälkeen Suomen Marttyyrien Ääni ryhtyi tekemään työtä Dogo Nahawassa.

– Marttyyrien Äänen lähteet

Sinua Herra me huudamme avuksi! Ota armossasi Dogo Nahawan kylä erityiseen suojelukseesi. Pysäytä jokainen kylää uhkaava fulani, kuten kerran pysäytit Sauluksen ja käännä heidän sydämensä Sinun puoleesi.

Lataa viikon kaikki rukousaiheet tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print