Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 3/2024 on ilmestynyt!

12.6.2024

Marttyyrien Ääni -lehden vuoden kolmannessa numerossa on jälleen paljon kiinnostavaa luettavaa:

  • Lehden pääartikkeli kertoo Intian Kashmirista, missä Herra on avannut oven suureen ja hedelmälliseen työhön, mutta vastustajia on paljon.
  • VOM Siskot -palstalla palataan Irakin Nahlan laaksoon tapaamaan yhteistyökumppaniamme Elizabethia. Marttyyrien Äänen työ siellä alkoi, kun kristityt pakenivat Isisiä Nahlaan. Mitä sinne kuuluu nyt?
  • ”Sitä ei voi estää – Iranin seurakunta kasvaa”. Siitäkin huolimatta, että Iranin viranomaiset eivät kaihda keinoja yrittäessään hillitä kristinuskon leviämistä maassaan.
  • Digitaalinen teknologia kehittyy, ja se on tuonut mukanaan uusia keinoja uskovien vainoamiseksi. Toisaalta se on myös tuonut uusia mahdollisuuksia evankelioinnille etenkin vaikeimmin evankelioitavissa maailmankolkissa.
  • Pastori Niilo Närhi kertoo, kuinka hänen korvansa avautuivat kuulemaan Ismaelin itkun.

Jos et vielä ole ilmaisen, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Marttyyrien Ääni -lehden tilaaja, voit tilata sen toimistostamme info@marttyyrienaani.fi, nettisivujemme tilauslomakkeen kautta tai soittamalla toimistomme puhelimeen 040 5522 309 (ma-pe klo 9-15).

Irak – Käänny, pakene tai kuole!

Tänään, 10. kesäkuuta, tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun Isis valtasi Niniven tasangolla sijaitsevan Mosulin ja piti sitä pääkaupunkinaan. Pian sen jälkeen käynnistyi Marttyyrien Äänen työ Irakissa.

Lue lisää »

Somalikristityt: Mikään maa ei ole turvallinen

Somaliaa nimitetään usein maailman parhaaksi esimerkiksi ”romahtaneesta valtiosta”. Vuosikymmenten ajan siellä on kärsitty laittomuudesta ja köyhyydestä. Suuri osa maasta on äärimmäisen vaarallista kenelle tahansa. Siksi ei ole yllätys, että pikkuruinen uskovien joukko elää jatkuvassa pelossa.

Lue lisää »

”Kashmirin konflikti ja kristittyjen ahdinko” – TV7

Hindunationalistisen puolueen päätavoitteita Intiassa on ollut korostaa, että maa on hindulainen kansallisvaltio. Tilanne on ongelmallinen erityisesti maan pohjoisosissa, Kashmirissa, joka on 98 prosenttisesti islamilainen. Entä mikä on kristittyjen asema ja

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print