Your Cart

Joulukampanja Kiinaan: “Pyhäkoulu paketissa”

 

Kiinan seurakunnat eivät nykyisin saa antaa alle 18-vuotiaiden osallistua tilaisuuksiinsa ja kieltoa rikkovia odottaa rangaistus. Pyhäkouluja ei siis enää ole, mutta lapset eivät saa osallistua seurakuntien muihinkaan tilaisuuksiin. Viranomaiset näyttävät pyrkivän siihen, ettei kristillisesti uskovien vanhempien lapsistakin tulisi uskovia. Lisäksi kouluissa lapsia opetetaan vihaamaan uskontoa sekä suhtautumaan epäluuloisesti ja ilmiantamaan uskovia vanhempiaan ja sukulaisiaan.

Siitä syystä tämän vuoden joulukampanjamme onkin nimeltään ”Pyhäkoulu paketissa”. Sen myötä kiinalaisille vanhemmille tarjotaan välineet kristinuskon perusteiden opettamiseksi lapsilleen. Lue kampanjasta lisää täältä.

Paketissa käytettävät materiaalit ovat laillisesti saatavilla kiinalaisista kaupoista. Ne jaetaan perheille kotiseurakuntaverkoston kautta.

Yksi paketti maksaa 70 euroa, ja sen on suunniteltu tavoittavan noin seitsemän lasta. Se tarkoittaa, että 10 eurolla voimme tarjota pyhäkoulun yhdelle kiinalaiselle lapselle.

Annetaan Kiinan lapsille heidän pyhäkoulunsa takaisin…paketissa!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print