Your Cart

Intialaiset yhteistyökumppanimme pyytävät rukoilemaan maansa puolesta

Daniel Hannu Lahtisen haastateltavana.

Olemme säännöllisesti yhteydessä intialaisiin yhteistyökumppaneihimme Danieliin ja Lakshmaniin, erityisesti nyt koronapandemian aikana, sillä Intiassa tilanne on huono.

Daniel kertoi aiemmin, että hänen kotiseutunsa varjeltui pitkään koronalta, kunnes toisaalla Intiassa työssä olleet alkoivat palata kotiseuduilleen. Jopa 30 prosenttia palaajista tuo mukanaan koronaviruksen, eikä terveydenhuolto mitenkään kykene vastaamaan tähän haasteeseen.

”Jumalan armosta kaikki evankelistamme, työntekijämme ja uskovat ovat turvassa, eikä kukaan heistä ole saanut tartuntaa, mutta ulkonaliikkumiskielto on tehnyt heidän elämästään vaikeaa. Suurin osa uskovista on köyhiä, ja kotona pysytteleminen ilman työtä tekee heidän elämästään vielä vaikeampaa. Virustartuntojen määrä kasvaa Intiassa edelleen nopeasti, joten ulkonaliikkumiskielto jatkuu”, Daniel kertoo.

Kashmirissa evankeliumin työtään tekevä Lakshman puolestaan kirjoittaa: ”Rukoile, että Herra varjelisi meitä ja kaikkia täkäläisiä uskovia. Kohtaamme paljon vaikeuksia ja haasteita työtä tehdessämme – jatkamme sitä silti, sillä palvelemamme Herra on suurempi kuin kohtaamamme esteet. Elämä on kurjaa ja vaikeaa, militantit ja äärimuslimit tarkkailevat meitä. Tästä kaikesta huolimatta, muistathan meitä rukouksissasi, että kaikkivaltias Herra käyttäisi minua ja työtovereitani, johtaen monia sieluja Kristukselle.”

Lataa rukousaiheet pdf:nä tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print