Your Cart

Etiopialainen Kemila pakenee perhettään

Etiopialainen 23-vuotias Kemila on radikaalin imaamin tytär. Hän kääntyi kristinuskoon puoli vuotta sitten.

Kemilan perhe sai toukokuun lopulla tietää hänen uudesta uskostaan, ja häntä vastaan julistettiin jihad – hänet surmataan, jos hänet saadaan kiinni. Perhe ja suku ilmoittivat, että Kemila ei ole enää osa heitä. Kemila joutui pakenemaan kotoaan tyhjin käsin ja henkensä edestä.

Hän on tällä hetkellä turvassa erään kristityn luona. Sieltä hänet pyritään saamaan turvataloon, jossa häntä voitaisiin rohkaista ja opettaa. Talossa hän saisi myös traumaterapiaa ja koulutusta, jonka myötä hän voi elättää itsensä.

Kemilan oma toive on, että kun hän on oppinut lisää kristinuskosta, hän voisi evankelioida perhettään, sukuaan ja muita muslimeja.

Olemme lähettäneet 1000 euroa hänen pakomatkansa järjestämiseksi.

Kiitos Herra, että Sinä kutsuit Kemilan yhteyteesi. Rukoillaan, että Herra varjelee Kemilan matkan turvataloon ja että hän saisi sieltä tarvitsemansa tuen jatkaakseen elämäänsä kristittynä. Vahvista Herra Kemilan uskoa Sinuun ja anna hänen uskonsa olla todistuksena myös hänen perheelleen siitä, että Sinä totisesti olet ainoa Jumala. Herra, suojele Kemilaa Sinun Veresi voimalla.

Tästä saat ladattua rukousaiheet pdf-muodossa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print