Your Cart

Daniel Shayestehin terveiset Suomen uskoville

Rakkaat suomalaiset veljeni ja sisareni Herrassa!

Varsin harvat ihmiset länsimaissa tietävät, että kristinusko on ollut kaikkein tärkein vaikuttava tekijä länsimaisen kulttuurin ja arvomaailman muotoutumisessa. Kristittyjen vaikutus edistyksen tuojina kaikille elämän alueille on ollut valtava aina silloin, kun he ovat seuranneet Kristuksen esimerkkiä menestyksen ja edistyksen saavuttamiseksi elämässä.

Toisaalta, tutkimukset ovat osoittaneet, että jokaisessa yhteiskunnassa vallitsevan kulttuurin ja valtauskonnon välillä on vahva yhteys. Elintavat Pohjois-Koreassa, Kiinassa, Intiassa, Lähi-idässä ja lännessä ovat ainutlaatuisen erilaisia uskomusten ja arvojen erilaisuuden vuoksi. Erilaiset ideologiset näkemykset eri puolilla maailmaa ovat synnyttäneet omanlaisensa johtajuuden ja yhteisölliset tavat. Myös länsimaissa kulttuuri on saanut paljon vaikutteita kristinuskon arvomaailmasta.

Valitettavasti kohtaamme Lännessä monia, jotka eivät tiedä, tai jotka haluavat vähätellä kristinuskon merkitystä läntisen vapauden ja kulttuurin kehittymisessä. Tällä tavalla, joko tietoisesti tai tiedostamatta, he kääntävät yleistä mielipidettä kristittyjä ja kristinuskoa vastaan. Tästä syystä minä vierailen teidän maassanne. Oma taustani on radikaalissa islamilaisuudessa ja haluan koko sydämestäni kertoa teille ihmeellisestä kohtaamisestani Jeesuksen Kristuksen kanssa. Haluan perustella teille sen väitteeni, että Kristuksen arvot ovat vertaansa vailla länsimaisen kulttuurin edistämisessä. Kristuksen meille jättämät esimerkit ihmissuhteista ja johtajuudesta ovat tehneet Lännestä luovimman paikan maailmassa ja maailmalle.

Toivon näkeväni teistä mahdollisimman monia tulevissa kokouksissani.

Tri Daniel Shayesteh

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print